Storbyhaven er med i Vores Omstilling

Screendump Vores OmstillingMeget sent lørdag aften blev jeg opmærksom på, at der lige nu kører en kampagne, en konkurrence og et website, der hedder voresomstilling.dk. Det er Danmarks Radio og avisen Information, som sætter fokus på den grønne omstilling der skal til, hvis vi skal gøre Danmark til et bæredygtigt samfund.

Websitet er ment som Danmarks største database for omstillingsprojekter, hvor grønne iværksættere over hele landet kan inspirere hinanden og andre. Samtidig er de bæredygtige projekter med i en konkurrence om en plads i det, de kalder “Danmarks Store Omstillingsguide”.

Det var i sidste øjeblik, jeg opdagede kampagnen, men på den allersidste dag for indstillinger af projekter – søndag – lykkedes den at få Storbyhaven med. For det er da netop en mulighed for bæredygtig udvikling, hvis alle vi byboere begynder at dyrke mere af vores egen mad!

Du kan se min beskrivelse af Storbyhaven på http://voresomstilling.dk/projekt/storbyhaven/458 . Har du lyst til at anbefale mit projekt til dommerne kan det gøres samme sted, og så får du stor tak herfra 🙂 Vinderne bliver udpeget 13. september.

 

This entry was posted in Urban Gardening-projekter, Visioner og spændende ideer and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *