Se min have – nu med levende billeder

Forleden opfordrede en DR-tv-tilrettelægger på siden Danske Haveblogs havefolket til at sende ideer til et koncept for en række nye haveprogrammer ind til hende. Hun ledte også efter en ny havevært til programmerne, så man var velkommen til at sende en video med, hvor man viste rundt i sin have.

Det var selvfølgelig ikke særlig svært at banke et koncept sammen inden for det her spændende Urban Gardening-felt, så det fik hun fluks fra mig – og med hjælp fra en velvillig nabo uden rysten på hænderne fulgte der også en video med.

Så værs’go: Hermed en rundvisning i storbyhaven i levende billeder fra yours truly:

 

Jeg hørte hurtigt tilbage fra tilrettelæggeren, at andre i DR allerede var i gang med en serie om Urban Gardening (yeah!), så det ville hun ikke kaste sig over… men at hun i øvrigt kunne lide ideen og videoen. Så det var jo også dejligt i sig selv.

This entry was posted in Køkkenhaven i baggården, Køkkenhaven i vindueskarmen, Urban Gardening-projekter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Se min have – nu med levende billeder

  1. Mette Schou says:

    wauw hvor er du dygtig. Du er da skabt til at havevært!
    Super inspirerende!!

  2. Kirsten Andersen says:

    Ja, hold da op. Du brænder da virkelig i gennem på skærmen 🙂 Du bør måske overveje om Ryge ikke er et bedre efternavn end Toft 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *