Over and out – for nu

Hyppige læsere af bloggen vil have bemærket, at det har været så som så med indlægshyppigheden denne sæson.

Dels har der bogstavelig talt ikke været meget have i år på grund af det monstrøse renoveringsprojekt, vi har og har haft fornøjelsen af i min andelsforening; og dels har andre ting optaget opmærksomheden.

Derfor har jeg konkluderet, at der er brug for en blogpause. De næste måneder går Storbyhaven i annonceret dvale, mens jeg funderer lidt over, hvordan mine haveplaner – og dermed bloggen – skal se ud fremadrettet.

Tak for at I har læst med hertil – og på genhør.

Smuk gendyrket spidskål - god vintersæson!
Smuk gendyrket spidskål – god vintersæson!

 

This entry was posted in Generelt and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Over and out – for nu

  1. Jamen selv tak for mange skønne indlæg – jeg vil glæde mig til flere, når du er klar igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *