Nyt kursus: Spirer, mikrogrønt og gendyrk

Så er det ved at være kursussæson igen, og som de foregående år kan du komme på kursus i at dyrke køkkenhave i byen hos FOF. Underviseren er yours truly.

Boost din smootie og pimp din sandwich
Mens vi venter på at det for alvor bliver havesæson, har du også en anden mulighed: du kan lære at dyrke lækre vitaminbomber af spirer og mikrogrønt i vindueskarmen – det er let, det er billigt og det giver et pift til de fleste måltider.

Det foregår over et par timer en enkelt aften først i marts, hvor vi også kommer til at kigge på, hvordan du kan gendyrke resterne af de grøntsager, du henter hjem fra supermarkedet.

Vil du gå glip af det? Nej, det tror jeg ikke! Det foregår 8. marts kl. 17 på Østerbro, og du kan tilmelde dig lige her: Spirer, mikrogrønt og gendyrk

Har du mere lyst til at lære, hvordan du kommer i gang med at dyrke køkkenhave på lidt plads, foregår det søndag d. 15. april på Frederiksberg. Du kan tilmelde dig her: Urban Gardening – workshop, men du skal nok ikke vente for længe – holdet er næsten fyldt op.

This entry was posted in Køkkenhaven i vindueskarmen, Kursus i Urban Gardening, Vinterdyrkning and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *