Nedtælling til kursusstart

Om 14 dage starter det første af mine “køkkenhave i byen“-kursushold hos FOF, og jeg er ved at være rimelig hypet over det. Jeg glæder mig simpelthen for vildt.

Både fordi det bliver sjovt at formidle alle mine grønne tanker og idéer, og så fordi det er første gang i rimelig lang tid at jeg skal ud og gøre noget professionelt.

Min museskade har lænket mig til matriklen (eller i hvertfald til arbejdsmæssig uforetagsomhed) alt for længe, og faktisk begyndte jeg jo at dyrke mine egne grøntsager for alvor som en slags terapi.

En terapi, der blev til en passion, der blev til en mulig vej tilbage til arbejdsmarkedet. Det er da stort.

Så lige nu står spirer og gendyrkede grøntsager på køkkenbordet og vokser sammen med håbet. Og bliver mere og mere klar til at komme ud i verden om 14 dage.

Bagerst: Pak choi rodstump, boghvede-, solsikke- og ærtespirer. Forrest: Gendyrket spidskål og forårsløg.
Bagerst: Pak choi, boghvede-, solsikke- og ærtespirer. Forrest: Gendyrket spidskål og forårsløg.
This entry was posted in Generelt, Urban Gardening-projekter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *