Hvem der havde en have…

Hvis jeg havde fået en krone for hver gang, jeg har tænkt dén tanke, ville jeg for længst være blevet velhavende nok til rent faktisk at realisere drømmen.

Imidlertid lader de 1000 m2 frodigt haveparadis vente på sig, og her i mit fyrretyvende år har jeg bestemt mig til, at jeg ikke længere vil vente på at det forjættede stykke jord kommer inden for min rækkevidde: Der må være andre måder at dyrke have på!

I de kommende måneder vil jeg udforske hvor langt man kan komme med vindueskarme, baggård, kreativitet, grønne fingre og viljen til at få noget til at gro. Jeg vil dokumentere og kommentere mine eksperimenter her på bloggen. I skal få lov til at se hver en spire, følge hvert et fremskridt og give mig gode råd om hvordan jeg undgår skrantende tomater og pebre.

Status her ved blogstart:

Jeg har:

 • Solrige vindueskarme i min 3. sals lejlighed
 • Adgang til en fin baggård som jeg deler med 79 andre lejligheder
 • Politikens Bog om Køkkenhaven, Gyldendals Store Havebog og rigtig megen anden have-lekture
 • Skyhøje ambitioner

Jeg har ikke:

 • Egen have, nyttehave eller kolonihave
 • Altan
 • Erfaring (ud over et par år i 4H på Djursland for 30 år siden)

Undervejs vil jeg også forsøge at blive klogere på, hvad andre grønne entusiaster i storbyer foretager sig. Jeg vil skrive om Urban Gardening, lommeparker, baggårds-køkkenhaver, taghaver og meget mere.

Jeg håber, at bloggen kan være til inspiration for andre, der går rundt med drømme om at dyrke have i storbyen. Velkommen til!

This entry was posted in Generelt, Køkkenhaven i baggården, Køkkenhaven i vindueskarmen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Hvem der havde en have…

 1. Susanne says:

  Tillykke med bloggen, den vil jeg glæde mig til at følge med i!

 2. Altaner says:

  Tak til deling!

 3. Kristi says:

  Sikke en fantastisk blog du har her. Tak for at dele.

 4. Janne Toft Jensen says:

  Tak alle sammen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *