Havedagbogen over dem alle

Den fineste havedagbog
Den fineste havedagbog

De to sidste år har jeg taget sporadiske noter i en kinabog, når jeg syntes noget var værd at bemærke i Storbyhaven. Såtider, logbog, liste over de ting, jeg vil prøve af.

Andet år var jeg mere pligtopfyldende med noterne end det første, men stadig for tilfældigt til, at det helt tilfredsstiller behovet for at opfriske hukommelsen efterfølgende.

For hvordan gik det mon med salaten, som blev sået før den sidste frost var kommet? Det fik jeg aldrig fulgt op på, og huske det kan jeg i hvert fald ikke. Ligesom resultatet af forsøg med forskellige slags krydderurtestiklinger også er endt som en cliffhanger.

Men i år bliver det anderledes. For med posten fra Amazon har jeg netop modtaget en havedagbog, og det er ikke bare en hvilken som helst notesbog.

Næ, Sophie Conran herself – kok, designer, forfatter – har lagt navn til, og skønt den ikke ser ud til at kunne holde til hverken jord eller en rask forårsbyge, så er jeg alligevel begejstret.

Denne her gardener’s journal holder nemlig indehaveren i hånden med månedsopdelinger, hvor hver måned har sider dedikeret til vejr-optegnelser, to do-lister, ugeplaner, plads til kridskradserier, fotodagbog, notesider mm.

Jeg vil slet ikke kunne lade være med at skrive i hele tiden og så igen. Der kommer styr på Storbyhaven som aldrig før…

This entry was posted in Generelt, Urban Gardening-projekter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Havedagbogen over dem alle

  1. Marianne says:

    Den lyder klart som en bog, der vil ligge godt i mine hænder. For selvom jeg begiver mig af med digitale skribleriers, så tænker jeg så godt med knæene trukket op under mig og en rigtig bog under pennen.

    Synes ikke jeg har set dig her før… Glæder mig MEGET til at følge dig og din havefærden, så jeg signer up. (På godt “dansk, ik’) J*

  2. Janne says:

    Tak, Marianne! Jeg kender til gengæld godt din blog – den er skøn. God fornøjelse med den kommende sæson 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *