En hængende have på tredje sal

Hængende skovjordbær
Den lille hængende have i overskårne plastikflasker

En af mine bekendte har sådan et smart lille stativ til tre potter, der er skruet fast uden på hendes vinduer. Jeg har været på udkig efter noget lignende men uden held – så i mangel af bedre har jeg lavet min egen lille hængende have.

Nu hænger der to små skovjordbærplanter og nyder godt af den generøse sol på gårdsiden af min lejlighed. Potterne har jeg lavet af overskårne halvliters vandflasker, som jeg har boret drænhuller i bunden af.

Jeg har været temmelig bekymret for at de skulle falde ned og ramme nogen i gården, så de er bundet godt fast med kraftig plastiksnor gennem et par borede huller i siden på flaskerne og op omkring vinduets midtersprosse. For at undgå at snoren bliver slidt over på den grove udvendige vindueskarm, har jeg lagt et lille stykke under snorene af det materiale, man laver liggeunderlag af (ved ikke hvad det hedder).

Jordbærrene blomstrer allerede, så nu er det bare at vente på, at jeg kan læne mig en smule ud af vinduet og plukke den første høst.

This entry was posted in Køkkenhaven i vindueskarmen, Urban Gardening-projekter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *